blogglista.se soderluundd.blogg.se - january 2016

soderluundd.blogg.se

2016-01-31
22:04:00

Söndagsångest deluxe

Har inte gjort så mycket idag faktiskt. Mest bara tagit det lugnt o så. Har inte känt så mycket söndagsångest idag som jag brukar göra, men för ett litet tag sen så började den kicka in. Känner mig inte alls taggad på att gå till skolan imorn, det var ju så himla skönt med helg ju.. önskar att det var lov nu, men icke sa nicke. Fick reda på att jag har sovmorgon imorn för min första lektion är inställd. Känns tråkigt att lektionen blev inställd då det är en ganska viktig lektion, men jag känner också att jag kan behöva lite sovmorgon så jag ska inte klaga för mycket! 
Tänkte dricka lite te nu och ta någonting att äta och sen ska jag göra mig redo för sängen och mysa ner mig hos hjärtat mitt och bara försöka sova ut!
Hoppas ni sover gott och drömmer sött!
 
bild från i höstas.
2016-01-31
11:19:48

In the shadows

Älsklingen väckte mig lite innan 10 men jag låg kvar i sängen och segade till efter 10. Har käkat frulle för en stund sen och nu läser jag lite och kollar på när älsklingen spelar mario kart! Har inga speciella planer för idag. Ska väl fortsätta med lite plugg senare idag. Men nu tänkte jag bara ta det lugnt lite, så att jag inte bara pluggar. Man måste ju ta det lite lugnt också och få andas lite! 
Hoppas ni får en bra dag!