blogglista.se soderluundd.blogg.se - december 2015

soderluundd.blogg.se

2015-12-31
21:06:06

Gott nytt år!

Nu är jag och älsklingen på hotellet och vi har varit här sen efter 3. Idag är det ju nyårsafton! Vad har ni för planer? 
För mig så blir det en lugn nyår med älsklingen, med mys, någonting gott att äta och fyrverkerier! Bara 3 timmar kvar till tolvslaget och ett nytt år! 
Hoppas ni alla får en bra nyår och en bra början på 2016! Jag önskar er alla gott nytt år!

2015-12-30
16:01:27

Allt jag behöver

Idag har jag bara hunnit med att duscha, fast jag skulle göra massa andra saker också. Tänkte fortsätta med lite plugg nu och sen tänkte jag packa lite för jag och min kille ska bo på hotell över nyår, jättemysigt! Min älskling kommer ju hem idag! Han kommer vid ungefär halv 7, har saknat honom så otroligt mycket! Vet inte om jag kommer blogga så mycket mer idag, för när han kommer så vill jag spendera tid med honom. Det har varit riktigt kallt här ända sen jag kom hem från min bror. Och snön har kommit också så det är helt vitt nu. Det är väldigt fint men väldigt kallt!
Hoppas ni får en jättebra dag!
 
gammal bild.
 
2015-12-29
16:04:52

A sky full of stars

Hej på er! Mår ni bra?
Jag hade en jättebra dag igår med mina 2 kompisar och fick jättefina julklappar! Vi käkade på max och bara hade det trevligt! Idag har jag bara snackat skype med min älskling som kommer hem imorn! Har saknat honom så mycket... 
Ska försöka plugga lite idag och måla om mina naglar för färgen börjar gå bort!
Tänkte ta någonting att äta nu!
Hoppas ni mår bra!